«

»

Jan 18

Hardly working

Video Rating: 4 / 5

24 comments

Skip to comment form

  1. naveslaikss

    Jaiekurina krāsns bet nau 2 litriigais >.>

  2. sasha kičovs

    Idiots esi tu,ja tu to video saprati nopietnā veidā.

  3. Lauris Skuja

    Es pašlaik maucu iekšā divlitrinieku un nesu malku, problēmas Dauni? :DDDDD

  4. mazinjais666

    Sen laikam neesi kājām spārdīts? Jokdaris atradies!

  5. Renārs Vilnis

    Viņš nav yolo!
    alpha vīrieši esiet!

  6. Arturs Krumins

    Tu esi taaaads pajols.Kaste dzivo.

  7. Sidearm Ryan

    Tas vairs nav smieklīgi,tas ir nožēlojami,rādīt,kā dzer divlitrīgos un ķip strādā.
    Tā lūk degradējas mūsdienās cilvēki.
    Idioti nekas vairāk.

  8. Aamatniekss

    Ej tu dirst :DD Vienkārši bombas šitie video! 😀 Vajag biežāk tādus taisīt. ;D

  9. AndrejsDimants

    0:51 :)

  10. Ance Ventina

    piekrītu tiem “pāķiem”, kas saka, ka ne jau pēc pāris šādiem eksemplāriem vajag spriest par visiem lauciniekiem. es arī esmu lauku cilvēks un reizēm salīdzinot sevi ar pilsētniekiem, jūtos daudz inteliģentāka nekā VIŅI.
    kaut vai 10 augstākās izglītības nenozīmē, ka tu esi inteliģentāks par šiem cilvēkiem, ja vari apgalvot šitik drastiskus ciparus par laucinieku degradācijas līmeni! pierādi to kaut ar vienu statistikas piemēru, izglītotais!

  11. OBLIVIONkrex

    Bakalaurs sociālajās zinībās un tamlīdzīgos mēslos nekotējas diezgan augsti. Tas tāds wild guess par tavu plātīšanos ar izglītību. Iespējams laukus pavadi bedrē, kur saimniecība ir nolaista uz grunti, bet visur tā nav, un tāpēc nevajadzētu savus personīgos uzskatus pārnest uz visiem laukos dzīvojošajiem.

  12. mazinjais666

    Izglītībai nav nekāda sakara ar cilvēka intelekta līmeni. Un šis video nekādā veidā nav tendēts lai atspoguļotu situāciju Latvijas laukos un tajos dzīvojošos cilvēkus. Tapēc savas personīgās negācijas un nepatiku, lūdzu, izpaut “Delfos” nevis šī video komentāros. /Valdis/

  13. Datal Line

    mhm protams, ka esmu viens no tiem “pāķiem” kam prātā ir tikai viena doma- piedzerties. Nu nav viņi normāli, bet nejau visi laukos ir tādi un nevajg spriest par visiem no pāris muļķiem.

  14. Emosekunde

    Es nedzīvoju laukos un nekad neesmu dzīvojis (tikai pa vasarām, bet ar to pietiek). Man ir augstākā izglītība, bieži apmeklēju kultūras pasākumus – teātri, koncertus, mākslas performances, galerijas. Domāju, tas ir pietiekami, lai par degradētu elementu netiktu uzskatīts. Bet tu jau laikam esi viens no tiem pāķiem, jo redzams, ka tevi personiski aizskāru, citādi nebūtu pievērsis uzmanību, pie tam tik asā formā, sākot ar personisku aizskaršanu. Bet realitāte ir tāda – laukos 90% ir degradēti.

  15. Datal Line

    Kur rodās tik degredēti cilvēki kā tu?? kas tev liek domā, ka laukos visi ir tādi? Ja jau esi tāds eksperts, ka tik pats neesi viens no tām lauku saļašņām … Vienmēr jau viegli ir ienīst ….

  16. Emosekunde

    Prikols, ka visos laukos, kur esmu bijis, tieši šādi arī notiek – visu darbu, ja kāds vēl vispār strādā, pavada dzeramais un cīgas. Latvieši cīnās Rīgā un pilsētās par valodu, bet piemirst paskatīties, kas notiek laukos – pilns ar deģenerātiem un palīgskolniekiem. Vienu dienu tā var pamosties un pamanīt, ka tur, kur agrāk stiepās rudzu, kviešu un miežu druvas, šodien ir latvāņu mežs, kurā pa retam saulē iespīdas kāda pamesta pudele un dzirdami kādi reti paģiru vaidi.

  17. Emosekunde

    gan jau viņš pārgājis uz Facebook, tur tomēr var prezentēties ārvalstīs un viņu noteikti pasauks ciemos un amīši uztaisīs American Pie jauno versiju – Latvian pīrāgs – drinking 2 l beer and have fun with a wonderful hand.

  18. naveslaikss

    wtf porno youtube tikai atjedoz pec 10 sek

  19. everwhatw

    cik es sapratu viņa draugos vairāk nav :(

  20. mazinjais666

    kas mūs paņemtu? čiekurs  – egles dēls?? vai vāvers? 😀
    es te dzīvoju, es te kurināšu! /K.O./

  21. Mārtiņš Eglītis

    Kā jūs varētu paņemt pie dziesmas par tā koka ciršanu, bet kopumā tīri tā neko, labi pastrādāts 😀

  22. edvards48

    Iepurinā aliņu!

  23. krishiniex

    ak, dievs jūs sevi apkaunoat bet, nu labi pohuj 😀 😀 😀

  24. Misters Y

    pilnībā pareizi.

Comments have been disabled.